15.08.2018 — 12:13

Троє педагогів з Хмельниччини потрапили до фіналу премії Global Teacher Prize Ukraine

Сьогодні, 15 серпня, щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін Global Teacher Prize Ukraine оголосила імена 50 фіналістів.

Національну премію  Global Teacher Prize Ukraine засновано в 2017 році ГС “Освіторія” після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні, привернути увагу суспільства до важливості освіти та ролі вчителів, підняти престиж та популяризувати професію вчителя в Україні, надихнути педагогів на використання сучасних методик та долучити українських учителів до світової освітянської спільноти.

Список 50 найкращих вчителів за версією премії вже опубліковано на веб-сайті Освіторія. 

Серед них є і наші земляки: Зима Наталія — учитель хімії Технологічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами ім. Артема Мазура (м.Хмельницький); Пасічник Марія — вчитель початкових класів Хмельницької середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №21 (м.Хмельницький) та Рудніцька Наталія — вчитель зарубіжної літератури, української мови Кам’янець-Подільської загальноосвітньої школи №17 (м.Кам’янець-Подільський)

Вітаємо фіналістів та бажаємо їм подальших перемог! Імена ТОП-10 вчителів будуть оголошені  31 серпня.

Довідково. GLOBAL TEACHER PRIZE – це світова щорічна премія вчителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію засновано фондом Varkey GEMS Foundation, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

Джерело