19.04.2016 — 15:35

Представлено нового начальника СБУ у Хмельницькій області

Изображение 257Сьогодні офіційно представили нового начальника Служби безпеки України у Хмельницькій області. Згідно Указу Президента Петра Порошенка №152/2016 Анатолія Будовіцького звільнено з посади начальника Служби безпеки України у Хмельницькій області. Відтепер начальником обласного управління призначено Сергія Харченка, який раніше працював першим заступником начальника УСБУ у Житомирській області. Відповідний Указ глави держави датований 14 квітня.

Привітати щойно призначеного Сергія Олександровича завітав перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк.

Під час вітальної промови Василь Васильович зазначив, що сподівається на продовження тісної співпраці влади та правоохоронних органів, яка була до цього часу та побажав новому керівнику успіхів на посаді, працювати для людей та на благо Хмельниччини.

Також, посадовець окремо подякував колишньому керівнику СБУ у Хмельницькій області Анатолію Будовіцькому за тісну співпрацю заради збереження соціальної стабільності та громадського порядку.