20.08.2018 — 17:45

Володимир Кальніченко провів особистий прийом

Сьогодні мешканці Хмельниччини мали змогу звернутися із своїми проблемами до першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка. Під час особистого прийому було  зареєстровано 29 звернень, що стосувалися різних питань суспільного життя.

Традиційно, більше половини громадян, що звернулися на прийом, просили надати матеріальну допомогу у зв’язку з необхідністю лікування. Частина звернень стосувалися земельних питань, наприклад, виділення земельної ділянки для садівництва учаснику АТО, приватизації земельних ділянок, отриманих у спадщину, тощо. Двоє подолян звернулися за роз’ясненнями щодо порядку укладання договорів про оренду земель водного фонду та видачі дозволів на спецводокористування для фізичних осіб.

Також порушувалися питання щодо забезпечення житлом сім’ї учасника АТО з Новоушицького району, виділення матеріальної допомоги вимушеним переселенцям, порушення санітарних норм у населеному пункті Летичівщини, порушення земельних та майнових прав мешканця Старокостянтинова, підвезення хворих на хронічну ниркову недостатність до лікарні для проведення гемодіалізу із Наркевицької ОТГ.

Володимир Ілліч уважно вислухав усіх, хто звернувся на особистий прийом, роз’яснив основні шляхи вирішення проблемних питань та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів.