19.04.2016 — 16:27

В рамках «гарячої» телефонної лінії на дзвінки краян відповідав Василь Процюк

Изображение 250Перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк впродовж години спілкувався із жителями області. Проблеми з якими зверталися до посадовця стосувалися рiзних сфер, а саме: непогодження з незаконною вирубкою лісу (с.Косиківці Новоушицького р-ну), забруднення громадської криниці (с.Білогородка Ізяславського р-ну), затримка видачі «інсулін протафану» у місцевій поліклініці № 2.

Окрiм того, житель с.Голозубинці Дунаєвецького р-ну звернувся зі скаргою на адресу Черчецького будинку-інтернату для громадян похилого віку, що знаходиться у с. Черче Чемеровецького р-ну, щодо використання коштів мешканців будинку-інтернату не за цільовим призначенням.

Водночас, Василь Васильович поспiлкувався з представниками засобів масової інформації на теми, якi найбільше їх цікавили, зокрема: питання децентралізації та міжміських пасажирських перевезень.

По завершені «гарячої» лінії посадовець дав відповідні доручення керівникам, до компетенції яких відноситься те чи інше питання, відпрацювати порушені питання задля їх оперативного вирішення. А також наголосив, що стан вирішення кожної проблемної ситуації триматиме на особистому контролі.