20.04.2016 — 11:13

Інформуй громаду відповідально

Наприкінці минулого тижня представники органів IMG_2364виконавчої влади та місцевого самоврядування, журналісти міських та районних друкованих видань, профспілкові лідери Хмельниччини взяли участь в міжобласному тренінгу, що відбувся у місті Вінниця в рамках проекту «Інформуй громаду відповідально».

Тематика заходу стосувалась питань децентралізації в Україні та перспектив щодо її розширення. У ході тренінгу було висвітлено досвід запровадження реформ у Польщі, а також підкреслено надважливу роль громадськості та медіа в процесі добровільного об’єднання територіальних громад. Крім того, навчання було спрямоване на освоєння практичних навиків роботи, зокрема, проведення презентацій як основного інструменту донесення інформації до широкого загалу.IMG_2362

Тренінг проходив в мальовничому заміському готельному комплексі «Гостевія». Завдяки його організаторам та партнерам – Вінницькій обласній організації МГО «Україна – Польща – Німеччина», громадській організації «Інститут розвитку демократії та регіональних ініціатив», Регіональному представництву Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні – відчувалась чудова гостинна атмосфера заходу.

Т.Архіпович