23.08.2018 — 12:32

Експедиція «Дністер – 2018″. За здоровий спосіб життя”

З метою пропаганди здорового способу життя, Громадська неприбуткова організація «Хмельницький інститут духовного, психологічного, фізичного, соціального здоров’я та екології людини» за сприяння Хмельницької обласної державної адміністрації організувала 20-ти кілометровий водний перехід річкою Дністер (від села Колодіївка до села Стара Ушиця) команди з восьми чоловік на вітрильній-гребній шлюпці ЯЛ – 6.

Захід триватиме з 22-24 серпня 2018 року.

Забезпечення реалізації Проекту здійснюється також за рахунок людей і організацій, які щиро переймаються проблемами рідного краю, а саме: державних установ, благодійних внесків суб’єктів підприємництва різних форм власності, громадських, політичних організацій тощо.

Привітати членів експедиції «Дністер – 2018» завітали голова адміністрації Вадим Лозовий, начальник управління культури, національностей, релігій та туризму облдержадміністрації Ірина Трунова та начальник управління молоді і спорту Володимир Клімов.

Звертаючись до учасників заходу, Вади Миколайович зазначив: «Маємо розуміти, що вкрай необхідно підтримувати здоровий спосіб життя, тому ми не могли не відгукнутися на пропозицію і не підтримати саме цей сплав».

Також голова адміністрації привітав учасників заходу з Днем Державного Прапора та Днем незалежності  України від імені Президента України.

Далі присутні хвилиною мовчання вшанувати пам’ять усіх тих, хто віддав своє життя на Сході України.

На запрошення організаторів акції Вадим Миколайович спробував себе у ролі члена екіпажу та долучився до сплаву по річці Дністер.