24.08.2018 — 08:00

Вітання Вадима Лозового до Дня незалежності України

Дорогі земляки!

Щиро вітаю вас із 27 річницею Незалежності України! Це свято є для нас, українців, найважливішим! Наша Незалежність – здобуток сукупних прагнень і зусиль багатьох поколінь предків та сучасного українства. Ми будемо її відстоювати і боротись за неї.

Зовнішні і внутрішні вороги не хочуть бачити успішної Незалежної України, тому наше завдання реальними справами рухатися вперед, будувати країну комфортну для життя людей.

Переконаний, що завдяки наполегливій праці та самовіддачі українців «згинуть усі наші воріженьки».

Ми маємо викорінити корупцію, як гальмо темпів розвитку країни. Саме це є одним з ключових пріоритетів в діяльності моєї команди.

Ми маємо створити нові робочі місця в регіоні, розкривати наш великий потенціал.

Ми не допустимо, що в 21 столітті рівень інфраструктури залишався за стандартами минулих століть. Тому щодня ремонтуємо дороги!В поточному році вже збудовано 100 км доріг і Хмельниччина зайняла 2 місце в Україні.

Реформується медицина. В рамках президентської програми готується будівництво і ремонт 27 нових амбулаторій в сільській місцевості з житлом для лікаря.

А найголовніше триває ініційована президентом децентралізація – коли мільйони коштів залишаються громадам.

Важливо завжди пам’ятати, що кожного дня ми стримуємо зовнішнього агресора, котрий прагне знищити Україну. Тільки завдяки цьому ми можемо жити і планувати. Велика шана і подяка усім воїнам, хто віддає найцінніше і боронить нашу Незалежність.

Дорогі подоляни!

Я дякую і вклоняюсь всім, хто сьогодні чесно та віддано працює для України, для Хмельниччини,  трудівникам, ветеранам воєн і праці, волонтерам, кожній родині!

Мирного неба, добробуту, гарних здобутків, наполегливості і віри!

Ми любимо Україну, Україна є, Україні завжди бути!

Зі святом вас! Слава Україні!