23.08.2018 — 17:52

Вадим Лозовий поспілкувався з ветеранським активом Хмельниччини

Сьогодні голова облдержадміністрації Вадим Лозовий зустрівся із представниками ветеранських організацій області. Також на заході були присутні керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації та представники Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Перш за все, Вадим Миколайович привітав ветеранів із Днем Державного Прапора України та Днем незалежності.

“Дозвольте висловити найщиріші вітання з нагоди найважливіших державних свят. Ви, як ніхто, знаєте, якою важкою ціною здобувала наша держава омріяну незалежність. Саме ви будували цю історію, цю країну, формували, зрощували. За це вам велика шана і подяка. Дай Бог нам миру, добра, здоров’я кожному з нас, кожній родині.

Дай Бог, щоб нарешті запанував мир, а далі ми на цьому тернистому шляху відбудуємо свою домівку, свою державу. Міцну і, головне, українську. Знаєте, комусь подобається європейська, комусь якась інша, а я хочу щоб у нас була справжня українська держава, незалежна в простих речах: з гарною економікою, хорошою освітою, медициною, адже саме за такими принципами ви будували країну багато років. Щоб кожен мешканець України мав можливість гарно жити, працювати і навчатись”.

У продовження зустрічі Вадим Лозовий відповів на запитання присутніх у залі, вислухав їх побажання та пропозиції. Так, ветерани порушили питання щодо фінансової підтримки статутної діяльності ветеранських організацій з боку обласної влади, впорядкування та належного утримання місць вшанування пам’яті загиблих, ремонту комплексу Меморіалу слави, що у м.Хмельницькому, організації офіційних привітань мешканців області, що святкують 100-літній ювілей, тощо.

Голова уважно вислухав ветеранів та запевнив, що в облдержадміністрації усі їх пропозиції обов’язково врахують у роботі, а питання, що потребують додаткового фінансування обов’язково будуть розглянуті під час підготовки проекту обласного бюджету на 2019  рік.