29.08.2018 — 12:15

Юні фотоаматори з Хмельниччини завоювали нагороди на всеукраїнських змаганнях

З 22 по 25 серпня 2018 року у місті Кременчуці Полтавської області відбулись Відкритий фестиваль дитячого кіно та телебачення «Веселка» і Всеукраїнський конкурс фотоаматорів «Ми – діти України».

Цьогоріч Хмельниччину представляла команда вихованок Кам’янець-Подільської філії Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді у складі Білецької Вікторії, Запоточної Дарини та Прокопович Ніколь (керівник гуртка Сергій Боднар).

На участь у заочному турі нашою командою було надіслано три відеороботи: ігровий фільм «Гурток», анімаційні фільми «Смартфон», «Земля» та 12 фоторобіт з різних номінацій.

За цікаве поєднання пластилінового відеоряду з музичним супроводом із кінофільму «Генерали піщаних кар’єрів» у відеофільмі «Смартфон» команда отримала диплом Лауреата (найвища нагорода фестивалю дитячого кіно та телебачення «Веселка»).

В очному турі конкурсу фотоаматорів «Ми – діти України» Прокопович Ніколь в номінації «Жанрове фото» за роботу «Пильність» виборола диплом ІІ ступеня, а у бліц-конкурсі здобула диплом ІІІ ступеня.

Також наша делегація мала змогу проводити зйомки під час культурної програми, яка включала в себе екскурсії по місту, прогулянку на теплоході, свято вишиванки, тощо. На фестивалі під час майстер-класів учасники набиралися досвіду від відомих українських кінооператорів, кінорежисерів, фотомайстрів.

БАЖАЄМО ЮНИМ ФОТОАМАТОРАМ ХМЕЛЬНИЧЧИНИ НОВИХ ПЕРЕМОГ НА ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ФОТОКОНКУРСАХ І НА МІЖНАРОДНИХ МАЙДАНЧИКАХ !

За інформацією Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді