30.08.2018 — 15:17

На Хмельниччині збудують 13 гуртожитків для 1625 військовослужбовців

В рамках спільної ініціативи Президента України та Міністерства оборони України цьогоріч для військовослужбовців Збройних Сил України розпочато будівництво 184 двоповерхових типових гуртожитків поліпшеного типу на 125 ліжкомісць кожен. На Хмельниччині триває будівництво тринадцяти таких будівель, у яких проживатимуть 1625 військовослужбовців-контрактників.

11 гуртожитків буде зведено у Хмельницькому та 2 у місті Кам’янець-Подільський.

– Замовником будівництва від Міністерства оборони України виступає Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління оборонного відомства, яке дислокується у Львові, – підкреслив ТВО начальника КЕВ міста Хмельницького підполковник Валерій Маланчук. – Гуртожитки зводяться на територіях військових частин, будівельні роботи тривають на всіх без виключення об’єктах. Планується, що гуртожитки будуть здані в експлуатацію вже у грудні цього та у січні наступного року, – повідомив Валерій Маланчук.

Раніше, Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак заявляв, що в цьому році розпочато наймасштабніше будівництво 184 гуртожитків для військовослужбовців Збройних Сил України. Масштаби робіт, які зараз проводяться у Збройних Силах найбільші за всі роки незалежності України.