04.09.2018 — 11:26

Володимир Кальніченко привітав колектив та студентів Подільського державного аграрно-технічного універститету з Днем знань

3 вересня у  Подільському державному аграрно-технічному університеті відбулися святкові заходи з нагоди Дня знань. Урочистості були проведені на території університету за участю науково-педагогічного складу, студентів, гостей та батьків, які із захопленням спостерігали за святковим дійством. Привітати усіх із початком нового навчального року завітав також перший заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко.

2018-2019 навчальний рік для аграрного вишу Поділля є особливим, так  як університет відзначатиме своє 100-річчя. До навального закладу завітали почесні гості та запрошені з-за кордону – Польщі та Об’єднаних Арабських Еміратів.

Відкрив захід ректор університету Володимир Іванишин – доктор економічних наук, професор, заслужений працівник сільського господарства України, який привітав усіх з успішним вступом до вищого навчального закладу, висловивши впевненість у тому, що студенти-першокурсники стануть висококваліфікованими фахівцями аграрного сектору України. Окрім того, Володимир Васильович вручив атестат почесного професора  ректору Варшавського університету природничих наук В’яславу Белявські.

За активну роботу та професіоналізм були нагороджені грамотами студенти усіх факультетів за відмінне навчання та активну участь у житті університету. Найкращим студентам університету було надано право покласти гірлянду до пам’ятника загиблим випускникам ПДАТУ в зоні АТО.

Вітаючи присутніх із початком нового навчального року,  Володимир Кальніченко зазначив, що Подільський державний аграрно-технічний університет заслужено носить звання одного з найкращих вищих навчальних закладів області та широко знаний в Україні.

Як зауважив Володимир Ілліч, на порозі 100-річного ювілею вузу його професорсько-викладацький склад  не лише зберіг славетні традиції минулого, а й успішно впроваджує нові методи навчання, докладає зусиль для оновлення матеріально-технічної бази та навчальної програми, аби підготувати спеціалістів, що володіють передовим досвідом.

Посадовець побажав усім наснаги,  наполегливості на шляху досягнення своєї мети, нових наукових здобутків, а першокурсникам стати гідними членами великої та дружної родини і добрими справами примножити славу свого університету, Хмельниччини та України.

«Гімн університету» у виконанні викладача університету Мирослава Тиша у поєднанні із шоу у виконанні  «Артградації» (Микола Томайчук та Валерій Свереда) створило чудову атмосферу незабутніх миттєвостей студентського життя.

Джерело