10.09.2018 — 16:25

Триває прийом заявок на конкурс для регіональних журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію “Угода про асоціацію: шлях змін”

30 вересня завершиться прийом заявок на конкурс для регіональних журналістів на найкращий матеріал про євроінтеграцію “Угода про асоціацію: шлях змін”. Нагадуємо, що одна з номінацій – “Студентський матеріал”, в рамках якої до розгляду приймаються навіть не опубліковані роботи на євроінтеграційну тематику.

Торік серед переможців конкурсу було двоє студенток: студентка факультету журналістики Маріупольського державного університету Еліна Прокопчук (номінація “Студентський матеріал”) та студентка соціально-правового факультету НУ “Одеська юридична академія” Тамара Гладка (номінація “Історія успіху”). Еліна надіслала історію про те, як переселенці змінюють Маріуполь (“Ройові бджоли в пошуках нового дому“), а Тамара висвітлила тему роздільного збору й переробки відходів (стаття “Коли сміття приносить користь“, опублікована в газеті “Время Ч”), розповівши про проект одеських активістів “Школа сортування сміття”.

Конкурс організований проектом ЄС Association4U під патронатом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України. До участі запрошуються журналісти з регіональних медіа, фрілансери та студенти факультетів журналістики.

Детальніше

За матеріалами «Євроінтеграційного дайджесту» №42 від команди
Офісу Віце-прем’єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції