17.09.2018 — 15:15

Увага! Обласний конкурс бізнес-проектів «Живи та працюй на Хмельниччині»

 У жовтні – листопаді 2018 року Хмельницька обласна служба зайнятості в рамках проекту «Від мрії до дії» розпочинає обласний очно-заочний конкурс бізнес-проектів «Живи та працюй на Хмельниччині» серед учнів  9-11 класів загальноосвітніх шкіл та учнів професійно-технічних навчальних закладів Хмельницької області.

В конкурсі можуть брати участь команди учнів в кількості від 2 до 4 осіб, якими розробляється та подається на розгляд конкурсної комісії один оригінальний бізнес-проект.

В бізнес-проекті мають бути розкриті: основна ідея, значення та користь для економічного чи культурного розвитку Хмельниччини (міста, села, громади тощо), описане ресурсне забезпечення проекту, шляхи його реалізації, складений план маркетингу, організаційний та фінансовий план.

Для участі в конкурсі команди до 10 жовтня 2018 року мають подати заявку в базові центри зайнятості або філії Хмельницького ОЦЗ.

Конкурс складатиметься з трьох турів:

І тур – відбірний, проводиться до 22 жовтня 2018 року

ІІ тур – півфінал триває до 15 листопада 2018 року

ІІІ тур – фінал проходитиме до 30 листопада 2018 року

Більш детально з умовами проведення конкурсу можна ознайомитися на сайті Хмельницької обласної служби зайнятості (рубрика новини-анонси) https://khm.dcz.gov.ua/anonspodiya/uvaga-oblasnyy-ochno-zaochnyy-konkurs-biznes-proektiv-zhyvy-ta-pracyuy-na-hmelnychchyni або за телефонами (0382) 76-46-42, 65-24-12.

 

 Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ