22.04.2016 — 12:58

Великодні гостинці для воїнів АТО

IMG_0987Для городоцьких волонтерів знамените гасло часів Другої світової війни «Все для фронту – все для перемоги» залишається актуальним і сьогодні, адже є своєрідним критерієм їхньої гуманітарної місії.

От і сьогодні в зону антитерористичної операції відправлено черговий гуманітарний вантаж. Переважно – це продукти, зібрані жителями Городка, Лісовод, Великого Карабчієва, Пільного Олексинця, Чорнивод, Нового Поріччя, Старої Пісочної, Підлісного Олексинця, Радковиці, Бубнівки.

Активно долучились до збору гуманітарного вантажу прихожани Української православної церкви Московського патріархату. Власне, й продукти, зібрані ними, особливі – пасочки, м’ясні копченості, крашанки, IMG_1030тощо. Загалом зібрали все необхідне до Великоднього столу.

Є й посилки адресні, конкретним бійцям антитерористичної операції від рідних та близьких.
За традицією, цього разу відправлено також 150 листів-трикутників від учасників бойових дій ІІ світової війни та школярів і 50 малюнків від учнів Городоцької художньої школи.

Голова райдержадміністрації Віталій Кропивницький, під керівництвом якого проходить ця акція, розповів, що вантаж буде доставлено і розподілено в 10 військових частинах. Він висловив щиру подяку усім небайдужим громадянам району. Також посадовець підкреслив, що надзвичайно приємно усвідомлювати, що у такий складний для нашої держави період мешканці Городоччини проявляють найкращі риси нашого українського менталітету: доброту, співчуття до ближнього та людяність.

 

За матеріалами Городоцької райдержадміністрації