20.09.2018 — 11:23

Запрошуємо хмельничан та гостей міста долучитися до Всеукраїнської акції – флешмобу «Усиновлення – це любов на все життя»

30 вересня в Україні відзначають – День усиновлення, аби вкотре звернути увагу до проблем дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, забезпечення їхніх прав та найкращих інтересів, вжиття заходів для популяризації усиновлення та інших сімейних форм виховання.

Так, 28 вересня проводитиметься Всеукраїнська акція – флешмоб «Усиновлення – це любов на все життя», яка відбудеться одночасно в усіх регіонах України.

Захід спрямований на привернення уваги до дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, подолання стереотипів та інформування громадян про маленьких українців різного віку, їх братиків та сестричок, які виховуються в інтернат них закладах і очікують на усиновлення.

До участі у флешмобі планується залучити представників закладів, установ громадських та благодійних організацій, усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків – вихователів, дітей – сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в інтернат них закладах та сімейних формах виховання.

У м. Хмельницькому захід проходитиме 28 вересня 2018 року з 14.00-15.00 год. на площі Незалежності.