22.04.2016 — 14:53

Відбулася нарада-семінар на тему: «Обмін досвідом у сфері енергозбереження житлових будинків»

WP_20160421_00321 квітня за ініціативи управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації у головному корпусі Хмельницького університету управління та права відбулася нарада-семінар на тему: «Обмін досвідом у сфері енергозбереження житлових будинків».

В заході прийняли участь представники Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації, міст області, голови асоціацій, голови ОСББ та керівники управлінських компаній.

Відкрив нараду начальник управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Ігор Ялоха. Під час наради Ігор Станіславович зазначив, що енергозбереження у житловому фонді є пріоритетним завданням і області необхідно активніше залучатися до цього процесу.

З презентацією міської програми «Теплий дім» та з обміном досвідом по її впровадженню у місті виступив заступник Кам’янець-Подільського міського голови Сергій Бабій.

З основними напрямками реалізації муніципальної політики у сфері енергозбереження міста Хмельницький виступив заступник Хмельницького міського голови Володимир Гончарук.

Учасники наради прийняли участь в обговоренні шляхів впровадження у житловому фонді заходів з енергозбереження та ініціювали подальше проведення подібних заходів з обміну досвідом для голів ОСББ та управлінських компаній.

За матеріалами управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації