22.04.2016 — 16:37

Відбулося чергове засідання колегії Департаменту екології та природних ресурсів

P116040822 квітня відбулося засідання колегії Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

На порядок денний були винесені питання про підсумки роботи Департаменту за I квартал 2016 року та щодо організаційної роботи з розгляду звернень громадян.

Під час розгляду запланованих питань керівники структурних підрозділів Департаменту проінформували про підсумки роботи природоохоронної галузі.

Крім того, під час засідання зазначалось, що до Департаменту у першому кварталі 2016 року надходили звернення щодо загального водокористування, розірвання договору оренди водного об’єкту, щодо правильного нарахування орендної плати, про вчинення правопорушень на земельній ділянці, незадовільного стану водойми, продовження договору оренди земельної ділянки, щодо протидії незаконному захопленню водного об’єкту, видачі дозволу на викиди, використання коштів на утилізацію непридатних хімічних засобів захисту рослин, незаконної рубки дерев, знищення скверу під забудову, забруднення навколишнього середовища.

Слід зазначити, що у І кварталі звітного року зменшилась кількість повторних звернень, незважаючи на те, що були неодноразові роз’яснення. Проте збільшилась кількість колективних звернень.

З вищеназваних питань колегія прийняла відповідні рішення.

За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації