29.09.2018 — 15:28

Вадим Лозовий привітав жителів міста з 587 – річницею

Сьогодні наше місто відзначає 587 – річницю від дня писемної згадки про Плоскирів. Цьогоріч День міста пройде під гаслом: «Майбутнє прекрасне».

Долучився до святкових заходів і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Святкування Дня міста розпочалося із покладання квітів до пам’ятника Богдану Хмельницькому, стели пам’яті Героїв Небесної сотні та Героїв неоголошеної війни та до  пам’ятника Героям Небесній сотні.

Далі заходи продовжилися ранковою молитвою біля Ангела скорботи, присвяченою усім українцям, які віддали життя за Батьківщину і рідне місто.

Святкове дійство продовжилося біля кінотеатру Шевченка, де з головної сцени міста лунали вітання від міського голови Олександра Симчишина, голови адміністрації Вадима Лозового, голови обласної ради Михайла Загородного та інших поважних гостей.

Вітаючи хмельничан та гостей міста, голова адміністрації Вадим Лозовий озвучив вітання від Президента України Петра Порошенка з нагоди 587 – річниці міста Хмельницький.

Від себе Вадим Миколайович сказав: «Ви справді гідні, чесні, працьовиті, щирі та гостинні. І сьогодні усі іноземні гості та делегації, які завітали на святкування Дня міста це відчувають. Я бажаю місту та його жителям достатку, благополуччя, чудових подій та мирного неба над головою. Буду робити усе можливе, аби влада міста і області спільними зусиллями працювали над процвітанням та розвитком Хмельниччини ».