29.09.2018 — 10:50

Державному підприємству «Красилівський агрегатний завод» – 50!

28 вересня державне підприємство «Красилівський агрегатний завод», яке було створене у вересні 1968 року, відсвяткувало півстолітній ювілей. Впродовж 50 років робота цього підприємства забезпечує розвиток оборонно-промислового комплексу України.

У святкових заходах взяли участь голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, голова обласної ради Михайло Загородний, народний депутат України Андрій Шинькович та інші поважні гості.

Міський голова Ніла Островська завітала до трудового колективу заводу, щоб розділити з ними радість відзначення ювілею підприємства. «Красилівський агрегатний завод має стратегічне значення для економіки і безпеки нашої держави та займає одне із вагомих місць серед промислових підприємств громади. Всі економічні й технічні досягнення заводу за ці роки є результатом самовідданої, щоденної праці кваліфікованого колективу», — наголосила міський голова. Вона подякувала працівникам за внесок у розбудову обороноздатності України, побажала міцного здоров’я, добра, щастя, родинного благополуччя, успішної реалізації всіх задумів і планів у подальшій роботі підприємства.

Кращим працівникам заводу було вручено Почесні грамоти Красилівської міської ради.

Також посадовець вручила Подяку виконавчого комітету Красилівської міської ради за співпрацю з міською радою та вагомий внесок у вирішення життєво важливих питань територіальної громади, колективу ДП «Красилівський агрегатний завод», в особі директора Олександра Процюка.

Присутніх привітав з ювілеєм Олександр Процюк. Він підвів підсумки піввікового шляху Красилівського агрегатного заводу, подякував трудовому колективу за щоденну роботу та вручив працівникам підприємства подарунки.

Висловив слова вітання керівництву та працівникам заводу і голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, який зазначив, що сьогодні це одне з найбільш успішних на Хмельниччині промислове підприємство машинобудівної галузі, яке робить значний вклад в розвиток економіки області.

За словами Вадима Миколайовича, 50-річний виробничий стаж підприємства – найкраще свідчення професіоналізму керівництва заводу та його трудового колективу, які у непростий час не тільки продовжують свою діяльність, але й багато працюють над впровадженням нових технологій та над випуском високоякісної, затребуваної часом,  продукції.

«Сьогодні, коли Україну необхідно захищати від російського агресора, а наші воїни-захисники потребують військової техніки, ви успішно налагодили виготовлення агрегатів авіаційної техніки військового призначення та готові до освоєння нових видів озброєння. – сказав голова адміністрації. – Ви постійно працюєте над урізноманітненням асортименту продукції, над розширенням ринків збуту. Є активна співпраця із зарубіжними країнами, ведеться робота над інвестиційними проектами».

В цей святковий день очільник області побажав Олександру Феодосійовичу та усьому  колективу заводу, нових проектів, успішного їх втілення в життя, нових ринків збуту продукції, гарних прибутків, високих заробітних плат.