02.10.2018 — 17:07

Управлінням Укртрансбезпеки області проведено комісійне обстеження доріг загального значення в Білогірському районі

01 жовтня начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницькій області Віталій Дзюба спільно з депутатом обласної ради Сергієм Іващуком, головою Білогірської райдержадміністрації Романом Муляром та начальником Білогірського ВП ГУНП у Хмельницькій області  Корженівським С.М. провели комісійне обстеження доріг загального значення  в Білогірському районі.

Так, у ході огляду 2-х кілометрового  відрізка  дороги державного значення Т-23-01 “Кременець – Остріг” було виявлено значне пошкодження дорожнього покриття, яке спричинене рухом великовагових транспортних засобів, що здійснюють перевезення цукрового буряка з полів до місця переробки

Начальник управління Укртрансбезпеки у Хмельницький області зазначив, що дане явище носить сезонний характер та має місце на території всієї області. Реагуючи на дану ситуацію, Віталій Дзюба наголосив на необхідності провести подібні обстеження на території всіх районів області.

Також Віталій Петрович поінформував, що передбачається розміщення майданчиків для габаритно вагових комплексів на трасі М-003. За його словами, це дасть змогу контролювати рух ваговозів одразу на декілька напрямків: Шепетівський, Ізяславський та Білогірський.

Проінспектували посадовці і ще одну ділянку дороги, якою щодня їздить шкільний автобус Т-23-01 Білогір’я Р-26,км1+334-КМ 13+500. На даній ділянці дороги абсолютно зруйновано дорожнє покриття, що потребує негайного ремонту. Так, керівництво управління Укртрансбезпеки у Хмельницький області, виступатиме з ініціативою про відновлення цієї ділянки дороги, аби убезпечити рух транспорту, а можливо і життя та здоров’я людей.

Крім того, особливу стурбованість у делегації, викликали зупинки громадського транспорту на автодорозі  «Кременець – Остріг». Вони фактично перебувають у не придатному стані і потребують негайного відновлення. Відтак, управлінням буде спрямоване звернення до облавтодору та Теофіпольської райдержадміністрації з вимогою максимально швидко вирішити дані питання.