11.10.2018 — 11:46

Аналітична служба Асоціації Гостинності інформує про актуальні конкурси грантів для індустрії гостинності України

Аналітична служба Асоціації Гостинності інформує про актуальні конкурси грантів для індустрії гостинності України

Жовтень – 2018 року

Конкурс проектів для громадського сектору від Чорноморського фонду регіонального співробітництва

Триває конкурс проектних пропозицій для організацій та представників громадянського суспільства в рамках ініціативи «Confidence Building 2018-2019» від Чорноморського фонду регіонального співробітництва з метою сприяння взаєморозумінню, розвитку громадянського суспільства та залучення громадян до прийняття нагальних рішень.

Пріоритети конкурсу: зміцнення місцевого, регіонального та національного потенціалу для сприяння співіснуванню та реінтеграції, транскордонні ініціативи для підтримки миру, розвитку мистецтва та культури.

Кінцевий термін подачі заявок: 19 жовтня 2018 року.

Середня сума гранту: 23 тис. доларів США.

Детальніша інформація про конкурс: Confidence Building 2018-2019.

Конкурс проектів у рамках грантової програми від Міністерства закордонних справ Литовської республіки

Триває конкурс у рамках грантової програми Development Cooperation and Democracy Promotion Programme від Міністерства закордонних справ Литовської республіки з метою збереження історико-культурної спадщини в Україні.

Пріоритети конкурсу: історико-культурна спадщина, збереження та захист об’єктів історико-культурної спадщини, підвищення обізнаності громадськості про історичну та культурну різноманітність країни.

Кінцевий термін подачі заявок: 28 жовтня 2018 року.

Детальніша інформація про конкурс: Development Cooperation and Democracy Promotion Programme.

Конкурс проектів у галузі культури, історії та охорони природи за фінансової підтримки Європейського Союзу

Триває прийом заявок у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, що мають на меті збереження культурної та історичної спадщини, зміцнення культурних зв’язків і транкордонної співпраці у галузі культури, історії та охорони природи. Територія Програми в Україні включає наступні області: Львівську, Волинську, Закарпатську, Рівненську, Тернопільську, Івано-Франківську.

Пріоритети конкурсу: транскордонне співробітництво, культурна та історична спадщина, збереження культурного різноматніття, підтримка національних меншин, розвиток місцевих громад, охорона природи.

Кінцевий термін подачі заявок: 31 жовтня 2018 року.

Сума гранту для проекту має бути в межах: від 20 тис. євро до 60 тис. євро. Детальніша інформація про конкурс: Programme Poland-Belarus-Ukraine 2014-2020.

Конкурс культурних, мистецьких та освітніх проектів у рамках Програми від Harald Binder Cultural Enterprises

Відкрито другий конкурс Програми грантів від Harald Binder Cultural Enterprises для підтримки культурних, мистецьких та освітніх проектів. Заявки приймаються від громадських, неурядових та неприбуткових організацій.

Пріоритети конкурсу: інноваційні підходи у культурному секторі, мистецтво, культура, міжгалузеве та міжнародне співробітництво, сприяння творчому та критичному мисленню.

Кінцевий термін подачі заявок: 1 листопада 2018 року.

Сума гранту: від 500 євро до 5 тис. євро.

Детальніша інформація про конкурс: Harald Binder Cultural Enterprises.

Конкурс грантів у рамках проекту USAID «Агросільрозвиток» на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в ОТГ

Триває конкурс грантів у рамках проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку (Агросільрозвиток)» на впровадження місцевих ініціатив та інвестиційних проектів в об’єднаних територіальних громадах.

Пріоритети конкурсу:       розвиток бізнесу, вдосконалення надання

комунально-побутових послуг, розвиток туризму і гостинності, розвиток аграрної маркетингової інфраструктури, впровадження енергоефективних технологій на території ОТГ.

Кінцевий термін подачі заявок: 28 грудня 2018 року.

Сума гранту: від 270 тис. до 675 тис. гривень.

Детальніша інформація про конкурс: Проект USAID «Агросільрозвиток».

Конкурс ідей для партнерства у краудфандінговій ініціативі «Культура. Спільнота» від Фонду «Відродження»

Оголошено нову краудфандингову ініціативу «Культура. Спільнота» від Фонду «Відродження» для підтримки культурних ініціатив та проектів, які сприятимуть порозумінню в суспільстві, залучатимуть людей із різних середовищ та регіонів.

Пріоритети конкурсу: культурні ініціативи, культура, спільнота, порозуміння в суспільстві.

Термін дії ініціативи: до 31 грудня 2018 року.

Обсяг дофінансування з боку Фонду: до 150 тис. гривень.

Детальніша інформація про ініціативу: «Культура. Спільнота».