26.04.2016 — 12:39

Звітували діти Полонщини

J7NyoZr-El4Хмельницький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді провів огляди-конкурси колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів на Полонщині.

У Понінківській об`єднаній територіальній громаді огляд пройшов під гаслом «Живем тобою, Батьківщино!».

Перша частина заходу розпочалася з екскурсії по виставці декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. На ній було представлено велику кількість робіт юних майстрів, виконаних в різноманітних техніках. Цікаво пройшли майстер-класи від вихованців гуртків з технік «Паперопластика» та «Витинанка».

Привернули увагу журі вироби у техніках: художня вишивка, вироби з тіста, квілінг, робота зі скла. У програму огляду-конкурсу увійшли вокальні, інструментальні, хореографічні номери.

gLDStXGgiLoМилозвучність вокальних номерів продемонстрував хор «Наспів», в якому співає 120 вихованців Понінківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Свою вправність та гру продемонстрував «Ансамбль скрипалів» із композицією «Пірати Карибського моря». Також був представлений хореографічний номер «Хіп-хоп» (керівник Тетяна Гнип).

«Барвистий світ талантів Батьківщини!» представили вихованці Полонської територіальної громади.

PxMwNmi62YQТакож були відмічені роботи з технік: вироби з тіста та з соломки, лозоплетіння, паперопластика та гончарство.

Атмосфера оглядів-конкурсів була теплою та привітною. Це свідчить про клопітку роботу та увагу до творчого розвитку особистості з боку керівництва та педагогів.

 

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді