26.04.2016 — 15:17

Наукова скарбничка Хмельниччини поповнилася новими перемогами

IMG_20160425_134759 (1)З 22 по 25 квітня у м. Києві відбувся фінальний етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України для учасників відділень філософії та суспільствознавства, наук про Землю, який завершив цьогорічний цикл змагань юних науковців. Хмельницьку область представляла команда у кількості чотирьох учасників.

Першого дня на конкурсантів чекала насичена програма відкриття конкурсу-захисту. З найкращими побажаннями перед учасниками конкурсу-захисту виступили президент Національного центру «Мала академія наук України» С.О. Довгий, народні артисти України – співак О.М. Харченко і майстер художнього слова А.Н. Паламаренко, які не шкодували теплих слів привітань, а також побажань успіхів та перемог.

Наступні два дні минули не менш насичено. На учасників конкурсу-захисту чекали результати заочного оцінювання, написання контрольних робіт з базових дисциплін, та захист власних науково-дослідницьких робіт. Кожен МАНівець намагався здобути якнайбільше балів та бути гідним учасником фіналу.

Пройшовши усі етапи змагань, ІІ місце у секції «Педагогіка» відділення філософії та суспільствознавства посіла Килимчук Єлізавета Юріївна, учениця 10 класу Хмельницької гімназії № 2.

IMG_20160425_135318_3ІІІ місце у секції «Географія та ландшафтознавство» відділення наук про Землю посіла Лисичина Світлана Василівна, учениця 11 класу Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату поглибленої підготовки в галузі науки.

Загалом за увесь період III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2016 році учні-члени Хмельницького територіального відділення вибороли 19 призових місць, з яких 6 дипломів ІІ ступеня та 13 дипломів ІІІ ступеня.

Вітаємо наших переможців та бажаємо їм не зупинятися на досягнутому. Вірте у себе та свої можливості! Нехай ваша життєва наснага ніколи не згасає!  Успіхів вам у всіх сферах діяльності!

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді