17.10.2018 — 14:50

Допомога дітям-сиротам та дітям, позбавлених батьківського піклування – одне з найголовніших завдань органів влади

Одним з найважливіших завдань органів виконавчої влади та місцевого самоврядування є захист житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Так, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 09.08.2018 року №619/2018 – р « Про розподіл видатків обласного бюджету на 2018 рік» передбачено субвенцію для придбання житла та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету. Завдяки цій субвенції було придбано для осіб з числа дітей-сиріт Юрчук (Бригіді) Анні Вікторівні та Бригіді Марії Вікторівні (рідні сестри) трикімнатну квартиру в м. Полонному.

З нагоди отримання власного житла до дівчат завітали керівники району та міста, які привітали їх з такою вагомою подією у їхньому житті та побажали, аби у новому житлі у них все складалося  якнайкраще, Бог давав міцне здоров’я, щастя та добробут.

«Допомога дітям-сиротам та особам з числа дітей, позбавлених батьківського піклування – це першочергове завдання обласної та місцевої влади. Це наше спільне завдання. І ця квартира – це найменше, що ми можемо зробити. Влада має допомагати у вирішенні багатьох питань», – підкреслила перший заступник голови районної державної адміністрації Тетяна Шамрай.