24.10.2018 — 10:22

Відзначено позитивний досвід співпраці органів влади та громадськості

22 жовтня зі щорічним моніторинговим візитом до Хмельницького офісу Мережі правового розвитку, що діє на базі громадської організації “Подільська правова ліга”, завітали монітори – Анжеліка Близнюк, Вікторія Ільчишина та Віталій Бабика.

Громадська спілка «Мережа правового розвитку» – це коаліція громадських організацій, яка на сьогодні об’єднує 26 громадських організацій у 16-ти регіонах України. Громадські організації, на базі яких створені офіси Мережі, надають населенню базову інформацію з правових питань, активно співпрацюють з органами влади у напрямку захисту суспільних інтересів, впроваджують альтернативні способи вирішення конфліктів.

У ході дискусії, що відбулась за участю  представників Хмельницької облдержадміністрації  та Головного територіального управління юстиції в області, обговорено  та відзначено високий рівень  організаційного розвитку громадської організації «Подільська правова ліга». Зокрема, відзначено наявність цікавих практик співпраці з органами влади, вартих вивчення та запровадження в інших регіонах України.