25.10.2018 — 10:37

Вадим Лозовий представив новопризначеного голову Старосинявської райдержадміністрації

24 жовтня  голова Хмельницької обласної державної адміністрації Вадим Лозовий офіційно представив нового голову Старосинявської районної державної адміністрації Василя Франчука, призначеного розпорядженням Президента України від 22 жовтня 2018 року.

В зібранні взяли участь керівництво району, керівники і працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та селищної ради, інших державних установ і організацій, підприємств, депутати місцевих рад, представники політичних партій, громадських організацій, ЗМІ.

Вітаючи нового очільника району із призначенням, Вадим Миколайович висловив впевненість, що життєвий досвід, досвід керівної роботи Василя Володимировича дасть максимально позитивний результат для подальшого розвитку району. Особливо він наголосив на важливості налагодження співпраці нового голови державної адміністрації з керівниками органів місцевого самоврядування та громадськістю та висловив впевненість, що лише об’єднавши зусилля, можна досягти гарних результатів та забезпечити сталий розвиток та процвітання краю.

За інформацією Старосинявської райдержадміністрації