26.10.2018 — 18:32

Вадим Лозовий представив новопризначеного голову Віньковецької райдержадміністрації

26 жовтня голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий офіційно представив нового голову Віньковецької районної державної адміністрації Коцеміра Олександра Анатолійовича, призначеного розпорядженням Президента України від 23 жовтня 2018 року.


В зібранні взяли участь керівництво району, керівники і працівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної та селищної ради, інших державних установ і організацій, підприємств, депутати місцевих рад, представники політичних партій, громадських організацій, ЗМІ.
В рамках урочистого представлення Вадим Лозовий зачитав розпорядження Президента України Петра Порошенка про призначення Коцеміра О.А. головою Віньковецької районної державної адміністрації, а також побажав новопризначеному голові райдержадміністрації успіхів. Голова адміністрації звернув увагу присутніх і на окремі проблемні питання, які необхідно вирішити та висловив впевненість, що лише об’єднавши зусилля можна досягти гарних результатів та забезпечити сталий розвиток та процвітання краю.

В свою чергу, новий голова райдержадміністрації щиро подякував за висловлену йому довіру і підтримку та запевнив присутніх у готовності до відкритого діалогу з усіма жителями району, громадськими організаціями, керівниками установ та організацій. Олександр Анатолійович висловив надію на те, що згуртована ефективна праця людей Віньковеччини зробить район кращим серед районів Хмельниччини.