29.10.2018 — 11:00

Голова облдержадміністрації Вадим Лозовий здійснив виїзний прийом громадян на Віньковеччині

26 жовтня мешканці Віньковеччини мали змогу поспілкуватися з головою облдержадміністрації Вадимом Лозовим під час особистого виїзного прийому громадян.


Зі своїми проблемами до очільника області звернулися 22 мешканці району. Найактуальнішими питаннями, що турбували жителів району, були звернення щодо надання матеріальної допомоги на лікування, ремонту доріг в селах Пирогівка, Пилипи- Олекандрівські, Великий Олександрів, Карижин, Дашківці, щодо якості наданих автоперевізниками послуг та впорядкування маршрутів, спірні земельні питання та невиплати орендної плати за землю окремими фермерськими господарствами району.


Також громадяни цікавились питанням початку будівництва очисних споруд в смт. Віньківці, налагодження водопостачання жителів села Осламів, виплати дотацій на утримання молодняка ВРХ та роботи радіомовлення в районі.


Вадим Миколайович роз’яснив заявникам шляхи вирішення порушених проблем, окреслив ряд питань, які можуть та мають вирішуватися на районному рівні новопризначеним головою райдержадміністрації, а ті, які потребують додаткового вирішення, доручено керівникам окремих структурних підрозділів облдержадміністрації.

Крім того, голова облдержадміністрації закликав керівництво району та селища працювати злагоджено, з метою забезпечення та підтримки порядку в районі та належного функціонування всіх районних структур.