30.10.2018 — 17:52

У м. Шепетівка урочисто відкрили амбулаторію загальної практики сімейної медицини

30 жовтня у приміщенні Центрального офісу Корпорації «Сварог Вест Груп» відбулось урочисте відкриття Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №7.

Під час заходу відбулась презентація приміщення та медичного устаткування, призначеного для огляду пацієнтів АЗПСМ №7 КЗ «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Шепетівської районної ради. Новостворена амбулаторія на базі Корпорації «Сварог Вест Груп» оснащена новітнім обладнанням згідно вимог Міністерства охорони здоров’я України. Прийом майже 2000 пацієнтів, які наразі укладають договори про медичне обслуговування, веде сімейний лікар Іван Буковецький, а допомагає йому сестра медична Леся  Літвінчук.

До урочистого відкриття АЗПСМ №7 долучились: голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, директор Департаменту охорони здоров’я  обласної державної адміністрації Яків Цуглевич, голова Шепетівської районної ради Петро Дзяворук, голова Шепетівської районної адміністрації Роман Підопригора, головний лікар Шепетівського центру первинної медико-санітарної допомоги Андрій Нечипорук, голова Ради директорів Корпорації «Сварог Вест Груп» Микола Агарков, керівники структурних підрозділів та підприємств групи.

«Приємно, що Корпорація «Сварог Вест Груп» дбає не лише про розвиток свого підприємства, а й про здоров’я своїх працівників. Адже дуже важливо вчасно та на належному рівні отримати медичну допомогу, коли ти її потребуєш. Відкриття закладів такого типу – це вдалий приклад державно-приватного партнерства заради своїх громадян. А покращення медичного обслуговування – це саме те, на що має опиратися реформа системи охорони здоров’я в контексті децентралізації, яка зараз впроваджується в Україні», – сказав голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

«Ми з Вами є свідками впровадження реформи охорони здоров’я, ефективного методу співпраці бізнесу та комунального підприємства, методу державно-приватного партнерства. Корпорація «Сварог Вест Груп» у співпраці із комунальним закладом «Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Шепетівської районної ради об’єднали свої зусилля та забезпечили відкриття такого сучасного медичного центру. Щиру дякую Агаркову Миколі Миколайовичу за вагомий внесок у розвиток медицини нашого регіону, за розуміння важливості доступної та якісної медичної допомоги населення міста та району», – коментує Андрій Григорович Нечипорук.

Топ-менеджмент компанії вважає одним з ключових завдань створення гідних умов праці, підтримку здоров’я та відмінного самопочуття кожного члену нашого дружнього колективу та членів їх родин. Завдяки цим переконанням та підтримуючи реформу галузі охорони здоров’я, у 2018 році корпорація запровадила перелік проектів, спрямованих як на підтримку працівників, так і орендодавців підприємств групи. Так, з травня розпочала роботу програма медичного страхування працівників Корпорації «Сварог Вест Груп», за якою застраховано близько 3 тисяч осіб та з липня цього року стартувала програма страхування орендодавців по всій території діяльності компанії у Житомирській, Чернівецькій та Хмельницькій областях, а це – близько 25 тисяч осіб.