05.11.2018 — 11:58

Хмельничани успішно виступили на чемпіонаті України з кульової стрільби

Більше чотирьохсот спортсменів віком до 21-го року приймали участь у чемпіонаті України з кульової стрільби, який проходив у м. Вінниця. Як і на всіх попередніх чемпіонатах, виступ  хмельничан був успішним. Наші спортсмени здобули 16 медалей –  7 золотих, 2 срібних та 7 бронзових – такий здобуток земляків.

По дві золоті та срібній нагороді здобули Крістіна Гілевич та наймолодша учасниця змагань Софія Бондар, дві золоті – Маргарита Тарканій, золоту та бронзову – Денис Баблюк, по дві бронзові – Анастасія Химич, Саманта Лаврова та Анна Макарова. Крім цього, Гілевич, Тарканій та Бондар встановили новий рекорд України у вправі ГП-12 (стрільба з пневматичної гвинтівки з оптичним прицілом по мішені, яка біжить, 60 пострілів – 30 повільно, коли спортсмену дається 5 сек. на постріл та 30 – швидко – 2,5 сек.).

Також відзначились наші і на міжнародних змаганнях “Кубок Поділля” серед дорослих спортсменів, що проводився у ці ж дні. Майстер спорту України міжнародного класу Денис Баблюк отримав впевнену перемогу серед чоловіків, а майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Савельєва була третьою серед жінок.

 

П.Бардецький, голова обласної федерації.