01.11.2018 — 17:17

Вадим Лозовий представив новопризначеного голову Городоцької райдержадміністрації

У відповідності до розпорядження Президента України від 29 жовтня 2018 року на посаду голови Городоцької районної державної адміністрації призначено Матвєйцеву Олену Тадеушівну.

Так, 1 листопада до Городка для представлення нового очільника району прибув голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий та заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина.

Знайомство з новим керівником району проходило у залі засідань районної державної адміністрації, де зібралися працівники установ та організацій міста і району, представники громадських організацій та політичних партій, працівники Городоцької міської ради, Сатанівської селищної ради, сільські голови.

У своєму вітальному слові голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий зазначив, що усім гілкам виконавчої влади та місцевого самоврядування потрібно спільно, об’єднавши зусилля, працювати на результат. А основне завдання влади – забезпечити гідне життя громадян.

“Усвідомлюю усю відповідальність та розумію, що роботи попереду дуже багато. Адже для досягнення значних результатів економічного розвитку та процвітання нашого району необхідно багато, а головне – спільно працювати”, – наголосила новопризначений голова районної державної адміністрації Олена Матвєйцева.

Також під час заходу голова районної державної адміністрації Олена Матвєйцева презентувала кілька проектів розвитку нашого району, які були цікаві усім присутнім на заході.