13.11.2018 — 17:54

Підписано Меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією, обласною радою та обласною організацією ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, перший заступник голови обласної ради Неоніла Андрійчук та голова обласної організації ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Микола Приступа підписали Угоду про співпрацю між Хмельницькою облдержадміністрацією, Хмельницькою обласною радою та Хмельницькою обласною організацією ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів).

За словами Вадима Миколайовича, підписання сьогоднішнього меморандуму є свідченням злагоджених дій та співпраці обласної влади та громадської організації. Очільник області зазначив, що підписанню угоди передувала тривала робота, яка знайшла своє відображення у цьому документі.

Так, угодою визначено основні шляхи підтримки з боку обласної влади воїнів – інтернаціоналістів та членів їх сімей, створення належних умов для їх життєдіяльності та забезпечення шанобливого ставлення до них.

Вадим Миколайович додав, що у скрутний для нашої країни час, коли ми опинилися віч-на-віч із російською агресією, воїни-інтернаціоналісти не залишилися осторонь і знову взяли в руки зброю, щоб захистити незалежність та суверенітет України.

“У тому, що сьогодні ми під мирним небом розбудовуємо наш край, є і ваша величезна заслуга. Тому сподіваємося, що той вектор розвитку, який ми зараз обрали, залишиться незмінним і отримає вашу підтримку, – сказав голова адміністрації. – В нашій країні впроваджується чимало реформ і маємо зробити все від нас залежне, аби вони мали позитивний результат. Впевнений, що тільки спільними діями ми досягнемо результату про який мріємо: незалежна, міцна, економічно спроможна і вільна держава.”