29.04.2016 — 11:21

Проведеного засідання обласного методичного об’єднання керівників гуртків автомоделювання

DSCN229727 квітня на базі Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді з метою розвитку автомодельного напряму, узагальнення та впровадження передового педагогічного досвіду, підвищення теоретичного рівня та індивідуальної педагогічної зрілості керівників гуртків автомоделювання проведено методичне об’єднання на тему: «Розвиток творчої активності вихованців гуртка «Автомоделювання».

Відкрила засідання методичного об’єднання Босак Марина Вікторівна, методист відділу науково-технічної творчості обласного Центру, яка привітала присутніх та окреслила мету проведення вищесказаного заходу.  З вітальним словом до гостей звернувся директор закладу Гончарук Григорій Макарович, відмітивши досягнення талановитих гуртківців на обласних та Всеукраїнських масових заходах.

У ході роботи методичного об’єднання керівники гуртків позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів області обговорили питання  перспективи розвитку кордового автомоделювання в Хмельницькій області.

Штефко Михайло Семенович, керівник гуртка «Автомоделювання»  обласного Центру, виступив з темою: «Виготовлення і вимоги до автомоделей класу ЕЛ-2 та швидкісних автомоделей класів АМ-1, АМ-2». Питання про розвиток трасового автомоделювання в Хмельницькій області та удосконалення даного напряму висвітлив керівник гуртка «Автомоделювання» філії обласного Центру та Кам’янець-Подільського центру дитячої та юнацької творчості Чудак Олександр Олександрович.

DSCN2298Також присутні на засіданні мали можливість переглянути мультимедійні презентації на теми: «Інтерактивні методи навчання на заняттях гуртка «Автомоделювання», «Репродуктивні методи організації гурткової роботи гуртка «Автомоделювання».

Колодніцька Ганна Анатоліївна, методист відділу науково-технічної творчості обласного Центру, в якості культурної програми провела цікаву подорож у світ мистецтва до виставкової  зали, де познайомила з творіннями юних талантів Хмельницької області.

На завершення засідання завідувач відділу науково-технічної творчості Шатайло Оксана Юріївна зробила висновки щодо зростання професійної педагогічної майстерності керівника гуртка, систематизації навчальних матеріалів та доробків, участі у змаганнях.

Директор обласного Центру Гончарук Григорій Макарович підвів підсумки роботи керівників гуртків, наголосивши на підвищенні рівня професійної майстерності педагогів та ефективності напряму автомоделювання.

Учасники методичного об’єднання висловили подяку організаторам заходу для керівників гуртків автомоделювання Хмельницької області та відзначили, що методичне об’єднання відбулося на належному організаційному та професійному рівні.

За матеріалами Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді