15.11.2018 — 15:08

У єднанні –   сила! В облдержадміністрації навчалися ефективній співпраці

6 та 14 листопада в облдержадміністрації   відбулися два тренінги для спеціалістів з підрозділів районних державних адміністрацій і органів місцевого самоврядування, що відповідальні за комунікації з громадськістю, та громадських активістів. Тема тренінгу –  “Самоуправління для людей. Посилення потенціалу державних адміністрацій та місцевого самоуправління у сфері співробітництва з громадянським суспільством”.

Учасники тренінгу виконували практичні завдання, що покликані в майбутньому допомогти їм у роботі з налагодження ефективної та конструктивної співпраці органів влади та громадськості. Зокрема, вони мали змогу ознайомитись з основними аспектами реалізації теорії самоврядування для людей та відпрацювати ситуації, пов’язані з участю громадськості у процесах прийняття рішень. Чимало завдань були спрямовані на формування лідерських якостей та відпрацювання навичок роботи у команді.

Захід організований управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації спільно з громадськими організаціями “Подільська правова ліга”, “Март”, словацької організації Partners Demoсratic Change Slovakia, освітнього дому прав людини “Чернігів”, за фінансової підтримки SlovakAid та Фонду домів прав людини (Осло, Норвегія).