29.04.2016 — 13:00

Акція “Зробимо Україну чистою” продовжується!

111111Близько тисячі подолян приєдналися до щорічної всеукраїнської акції “Зробимо Україну чистою”. Цього року у проведенні заходу на Хмельниччині взяли активну участь представники громадської організації «Мистецька сотня Гайдамаки».

Наводили лад не лише у обласному центрі. Жителі невеликих населених пунктів також вийшли на толоку. Таким чином екологічна акція охопила всю область.

На Хмельниччині існує багато місць, які потребують регулярного прибирання.Представники місцевої влади допомогли активістам визначитися із ділянками , які є найбільш засміченими. В обласному центрі до прибирання  долучилися кілька сотень містян. Всіх, хто побажав зробити рідне місто чистішим, організатори акції забезпечили робочими рукавицями, мішками для сміття, необхідним реманентом.

За словами громадян, які вже декілька років беруть участь в акціїПодоляни доєдналися до всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою» Новини Хмельницького - Mozilla Firefox 29.04.2016 123156 “Зробимо Україну чистою”, цей захід є надзвичайно потрібним і ефективним.  В попередні рази сміття збирали набагато більше.

Хоча сьогодні проблема засмічення громадських територій залишається досить гострою, маємо надію, що спільна праця на благо рідного краю позитивно вплине на рівень самосвідомості жителів області, і в найближчому майбутньому Хмельниччина стане одним із найчистіших і наймальовничіших куточків України.