15.11.2018 — 18:34

Корпорація “СВАРОГ ВЕСТ ГРУП” відсвяткувала День працівників сільського господарства

15 листопада Корпорація “Сварог Вест Груп” відсвяткувала День працівників сільського господарства. При­ві­та­ти най­по­туж­ні­ший аг­ро­хол­динг Ук­ра­їни завітав і  голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий.

Голова адміністрації висловив слова вдячності керівництву та працівникам корпорації за ту нелегку, але благородну та значущу працю, а також побажав усім присутнім достатку, мирного неба над головою, здоров’я та родинного затишку.

“Завдяки наполегливій праці та умілому керівництву корпорація має гарні здобутки та займає лідируючі позиції у своїй галузі. Бажаю, щоб ваша праця була і надалі такою потрібною і корисною, а успіхи – вагомими і переконливими та сприяли подальшому розвитку аграрного сектору економіки краю й України в цілому”, – додав Вадим Миколайович.

Для Корпорації “Сварог Вест Груп” запорукою процвітання є важлива складова – благородна і непроста праця її працівників. Так, керівництвом компанії була висловлена глибока подяка, агрономам, механізаторам, тваринникам, водіям, за любов до землі, витримку і наполегливість у їх повсякденній роботі.

Кращих з кращих працівників та колективи відзначено Почесними грамотами та подяками обласної державної адміністрації, обласних рад, районних рад, районних державних адміністрацій, міських рад та партнерів, а також відзнак “Кращий працівник 2018” Корпорації “Сварог Вест Груп”.

На присутніх під час концерту чекали приємні сюрпризи. Родзинкою свята стала концертна програма за участі кавер-бенду “Дебош”, а на завершення аграріїв порадувала Оля Цибульська – українська співачка, телеведуча, переможниця першої української “Фабрики зірок”.