23.11.2018 — 15:48

Дві школи Ізяславського району отримали нові шкільні автобуси

Документи та ключі на нові шкільні автобуси «Еталон» А08116Ш-020 колективам Сахновецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. та Білогородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Ізяславського району вручили 23 листопада голова Ізяславської районної державної адміністрації Борис Яцков, народний депутат України Андрій Шинькович та директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Олег Фасоля.

Новенькі автобуси придбані за кошти освітньої субвенції та районного бюджету за формулою (70 відсотків – освітня субвенція (2 млн. 517,2 тис.грн та 30 відсотків – кошти районного бюджету (1 млн. 78,8 тис.грн.)). Шкільна модифікація даного автобуса повністю відповідає вимогам ДСТУ 7013:2009 «Автобуси спеціалізовані для перевезення школярів», відповідають суворим вимогам безпеки.

Звертаючись до учасників святкового зібрання, директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Олег Фасоля наголосив, що саме реалізація Національного проекту «Нова українська школа» є одним із пріоритетів в діяльності як обласної, так і районної влади.  «Сьогоднішня подія є значущою. Для нас важлива кожна дитина. Тож для мене, як для керівника освітньої галузі Хмельниччини, дуже важливо бути впевненим, що нашим дітям будуть забезпечені якісні умови підвезення та навчання», – сказав Олег Іванович.

В урочистій обстановці Борис Яцков, Андрій Шинькович, Олег Фасоля вручили ключі та документи на нові шкільні автобуси їх водіям та побажали, щоб ті довго та якісно слугували в організації підвезення учнів та педагогів.

Учням, які стануть пасажирами автобусів, учасники урочистої церемонії побажали щасливої дороги та нових досягнень у навчанні.

Першими до нових автобусів завітали наймолодші школярі, щоб спробувати комфортні умови. Спільно із ними із технікою ознайомились і гості заходів.

 

За матеріалами  Ізяславської райдержадміністрації