26.11.2018 — 09:25

Відбулися півфінальні зональні ігри обласного конкурсу КВК «Проф.фест» 

За вихід до фіналу обласного конкурсу КВК «Проф.фест» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти боролись 16 команд ЗПО. Організаторами заходу є Департамент освіти і науки обласної державної адміністрації та Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді.

Цьогоріч конкурс проходив у листопаді у 3 зонах за графіком. Команди відривались на повну у трьох конкурсах: «Привітання», «Розминка» та «Домашнє  музичне завдання». Конкуренція серед команд була вкрай серйозною.

Протягом відбіркових ігор  гравці-початківці демонстрували надзвичайне відчуття гумору, кмітливість та гостроту розуму. Команди вражали всіх своїм нестандартним підходом до поставлених завдань.

Глядачі та учасники конкурсу мали можливість не лише вболівати за команди, а й більше дізнатися про робітничі професії. Цей конкурс став ще одним кроком професійного майбутнього тих, хто тільки стоїть на порозі вибору, і тих, хто вже здобуває професію. Жарти та сценічні образи якими команди частували глядачів, були актуальними, свіжими та відображали компетентність у сфері робітничих професій. Виступи команд супроводжувались шквалом оплесків та позитивними емоціями у залі.

Під час усіх відбіркових ігор трималася інтрига, хто ж саме потрапить до фіналу, адже гравці були добре підготовлені і намагалися розвеселити публіку та довести членам журі, що саме їх команда є найкращим претендентом до виходу у фінал. За результатами відбіркових етапів у фіналі змагатимуться команди, що за загальною кількістю балів набрали найбільше: «Крейзі швачки» – Хмельницького професійного ліцею, «Веселі та умілі» – ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей», «Будівельник» – Вищого професійного училища № 4 м. Хмельницького, «Голді» – Нетішинського професійного ліцею, «Вищий клас» – ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти» та «Форсаж» – ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти».

Фінал конкурсу відбудеться у грудні 2018 року.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді завдячує керівництву закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які посприяли у проведенні півфіналів і  надали приміщення для проведення зональних етапів конкурсу,  а саме: ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей», Вище професійне училище №4 м.Хмельницького та Нетішинський професійний ліцей

Вітаємо переможців півфіналів бажаємо командам яскравої та незабутньої гри у фіналі, а глядачам позитивних вражень!

Культорганізатор ХДЦЕВУМ Савчук Ю.В.