29.11.2018 — 10:29

Умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу обласного конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області

Умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу обласного конкурсного комітету з підготовки та проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі області.

Метою проведення конкурсу є визначення підприємства (організації), здатного на належному рівні забезпечити виконання функцій з підготовки матеріалів для проведення конкурсу, їх аналізу та оцінки відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, підготовка паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.

Оголошення про проведення конкурсу з визначення робочого органу Хмельницької облдержадміністрації з підготовки матеріалів для проведення конкурсів щодо визначення автомобільних перевізників на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території області, публікується в газеті «Подільські вісті» не пізніше 30 днів до дня проведення конкурсу. Оголошення повинно містити:

 перелік документів, що подаються для участі в конкурсі;

 термін подання документів на адресу, на яку подаються документи;

 місце,дату та час проведення конкурсу;

умови проведення конкурсу;

телефон для довідок запитань проведення конкурсу.

Подання та розгляд документів на участь у конкурсі (претендент для участі у конкурсі подає заяву та документи згідно з переліком; документи подаються в термін, вказаний в оголошенні, опублікованого в засобах масової інформації. Документи, які надійшли після встановленого терміні або подані не в повному обсязі, не розглядаються; до участі в конкурсі не допускаються суб’єкти господарювання, які:

визнані банкрутами або щодо яких порушено справу про банкрутство чи які проходять процедуру ліквідації як суб’єкти господарювання;

подали для участі у конкурсі неправильно оформлені або такі, що містять недостовірну інформацію, документи;

мають заборгованість перед бюджетом, Пенсійним фондом або з виплати заробітної плати;

мають досвід роботи з питань організації пасажирських перевезень  менше 3-х років;

надають послуги з перевезень, проводять діяльність на ринку транспортних послуг, представляють інтереси окремих автомобільних перевізників.

За роз’ясненнями щодо оформлення документів для участі у конкурсі або умов проведення конкурсу заявник може звернутися до Департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури облдержадміністрації.

Проведення конкурсу.

Конкурс є відкритим для всіх претендентів, які відповідають його умовам.

Ці умови є обов’язковими для конкурсного комітету та учасників конкурсу.

При визначенні переможця конкурсу конкурсний комітет враховує:

досвід роботи підприємства з питань організації пасажирських перевезень;

наявність фахівців з вищою профільною освітою та їх стаж роботи в галузі автомобільного транспорту;

наявність технічних засобів для виконання функцій з підготовки та проведення засідань конкурсного комітету на перевезення пасажирів на міжміському та приміському маршрутах загального користування;

пропозиції щодо інформаційного та технічного забезпечення;

пропозиції щодо розміру плати за участь у конкурсі на перевезення пасажирів на маршрутах загального користування.

4.4 У разі відсутності представника претендента конкурсний комітет розглядає пропозиції, викладені в поданих претендентом документах без його участі.

4.5. Рішення про результати конкурсу приймається конкурсним комітетом на закритому засіданні у присутності на менше ніж половини його складу відкритим голосуванням простою більшістю голосів. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос голови конкурсного комітету.

4.6. Переможцем конкурсу визначається підприємство (організація), яке за оцінкою конкурсного комітету найбільше відповідає умовам конкурсу.

4.7. Переможець конкурсу оголошується на засіданні конкурсного комітету із запрошенням усіх претендентів.

4.8. Якщо в конкурсі взяв участь тільки один претендент, переможцем конкурсу може бути визнаний цей претендент.

4.9. Рішення конкурсного комітету щодо визначення переможця конкурсу оформляється протоколом, який підписується всіма членами конкурсного комітету і є підставою для укладання з переможцем конкурсу договору на виконання функцій робочого органу.

4.10. З переможцем конкурсу обласна державна адміністрація укладає договір.