05.05.2016 — 13:59

У заступника голови облдержадміністрації відбувся особистий прийом громадян

Кальніченко прийом 014Сьогодні заступник голови облдержадміністрації Володимир Кальніченко провів особистий прийом громадян.

На розгляд посадовця було подано декілька звернень. Два з них були колективними і ще два стосувалися особистих питань. Жителька обласного центру звернулася з проханням про надання матеріальної допомоги на лікування дитини. Ще одне звернення стосувалося надання для проживання будинку у сільській місцевості.

Жителі села Яблунівка та Підлісне Деражнянського району звернулися зі скаргою на низьку орендну плату, що виплачується за їх земельні паї, надані в користування сільськогосподарському підприємству.

Ще одне колективне звернення надійшло від представників громади с. Тарасівка Ярмолинецького району. Вони звернулися до заступника голови облдержадміністрації з вимогою перевірити законність виділення земельних ділянок, призначених для учасників АТО. За їх словами, має місце надання землі громадянам, які не лише не є жителями села, а й не мають статусу учасника бойових дій.Кальніченко прийом 005

Володимир Кальніченко уважно вислухав усі звернення і запевнив, що вони будуть розглянуті найближчим часом. Також він особисто доручив окремим керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації в стислий термін розглянути колективні звернення, перевірити факти, викладені в них, та організувати зустрічі відповідальних посадових осіб із представниками територіальних громад на місцях.