05.05.2016 — 17:05

Завжди житиме людська пам’ять про подвиги ветеранів

Кальніченко ВВВ 003На передодні відзначення Дня пам’яті та примирення і 71-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко завітав до обласного госпіталю ветеранів війни та привітав шановних ветеранів.

«Гірку чашу болю та страждань довелося випити нашому народу в роки війни. Вона не оминула жодної сім’ї, кожна родина в час смертельної небезпеки внесла свій неоціненний внесок у перемогу, віддавши в пекло війни найдорожчих своїх людей. Нажаль з кожним роком ветеранів війни, дітей війни залишається менше, але завжди житиме людська пам’ять про їх подвиги, яку нащадки понесуть у вічність у своїх серцях», – зазначив Володимир Ілліч під час вітальної промови.

Також посадовець від імені голови обласної державної адміністрації Олександра Корнійчука висловив щиру вдячність захисникам усіх поколінь, які присвятили себе боротьбі за свободу, незалежність України та побажав ветеранам здоров’я, щастя, оптимізму і довголіття.

До привітань долучилися міський голова Олександр Симчишин, голова обласної Ради ветеранів України Володимир Купратий та голова обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Микола Приступа.

Гарний настрій усіх присутніх доповнився концертною програмою.

Кальніченко ВВВ 006 Кальніченко ВВВ 007