07.12.2018 — 16:11

Виконавчий апарат Хмельницької обласної ради приймав вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування

Сьогодні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, працівники апарату адміністрації на чолі з заступником голови Світланою Павлишиною привітали керівництво, депутатів та працівників виконавчого апарату Хмельницької обласної ради з професійним святом – Днем місцевого самоврядування.

На адресу колег лунало  чимало теплих, добрих слів вдячності за роки тісної співпраці з обласною державною адміністрацією.

Так, заступник голови адміністрації Світлана Павлишина передала слова вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового та зазначила, що саме колектив обласної ради є тим стержнем, який приводить до логічного завершення всі ті справи, які напрацьовуються виконавчою гілкою влади.

За словами Світлани Андріївни, тільки на перший погляд здається, що День місцевого самоврядування – це звичайне свято, але за цією щоденною кропіткою роботою стоїть велика відповідальність перед виборцями та  громадянами.

“Ми багато років пліч-о-пліч працюємо з вами, реалізовуючи спільними зусиллями цікаві та корисні проекти на благо Хмельниччини. Дякую вам за професіоналізм, терплячість, відданість роботі, оскільки всі ці риси поєднанні у кожному з вас. Бажаю усім гарного свята, настрою, і звичайно, аби кожного дня ваша робота приносила гарні результати”, – додала посадовець.

Окремих працівників апарату обласної ради було відзначено Почесними грамотами обласної адміністрації та обласної ради:

Гультяєву Світлану Іванівну – заступника начальника відділу фінансово-господарського забезпечення виконавчого апарату Хмельницької обласної ради;

Левицьку Людмилу Петрівну – заступника начальника управління – начальника відділу з питань бюджету та економічного аналізу управління з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Хмельницької обласної ради;

Марченкову Людмилу Дмитрівну – консультанта відділу з питань документального забезпечення, протокольної роботи та звернень громадян виконавчого апарату Хмельницької обласної ради;

Монастирського Едуарда Пилиповича – начальника управління з питань спільної власності територіальних громад та економічного розвитку виконавчого апарату Хмельницької обласної ради.