06.12.2018 — 19:49

Відбувся фінал обласного конкурсу КВК «Проф.фест» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти

Сміх — це запорука здорового життя. Це й довели учасники обласного конкурсу КВК «Про.фест» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Запекла боротьба, гучні оплески та шквал позитивних емоцій – це все відчули гості та учасники фіналу обласного конкурсу КВК «Про.фест» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, яка відбулася 6 грудня 2018 року  в приміщенні Хмельницького професійного училища. На цю гру із нетерпінням чекали всі прихильники Клубу веселих і кмітливих.

Усі гравці команд намагалися зробити свій виступ по-справжньому неповторним. Тема гри була «Руки робітників – рух планети!», тому учасники КВК мали змогу продемонструвати весь свій акторський талант і вміння жартувати, не обмежуючи свою фантазію. Гра була досить напруженою, адже зібралися найсильніші. І метою кожної команди було отримати перемогу у фінал. Учасники гри мали змогу показати свої таланти під час трьох конкурсів – «Привітання», «Розминка» та «Музичне домашнє завдання».

Протягом усіх трьох конкурсів між учасниками йшла запекла боротьба. Команди тішили глядачів цікавими жартами, піснями та сценками сьогодення. Не скупилися учасники і на «гострі» жарти, запальні танці й пісні. А глядачі, в свою чергу, підтримували гравців бурхливими оваціями. Загалом під час гри у залі панувала дружня, позитивна атмосфера,  глядачі підтримували своїх фаворитів та не шкодували для них аплодисментів.

Обрати переможця було важко, адже команди грали на приблизно однаковому високому рівні. Але найкращою  нагородою для членів команд були щирі посмішки та сміх глядачів. Чудовий КВК зарядив увесь зал веселим  настроєм та позитивними емоціями. Ніхто із глядачів не покинув зали без посмішки на обличчі. Глядачі не хотіли відпускати веселих та запальних зі сцени.

Глядачі та учасники конкурсу мали можливість не тільки по вболівати за команди, а й чудову нагоду більше дізнатися про робітничі професії. Цей конкурс став ще одним кроком професійного майбутнього тих, хто тільки стоїть на порозі вибору, і тих, хто вже здобуває професію. Жарти та сценічні образи якими команди частували глядачів, були актуальними, свіжими та відображали компетентність у сфері робітничих професій.

Конкуренція серед команд була вкрай серйозною. За перемогу у фіналі боролися команди з 6  закладів професійно (професійно-технічної) освіти області, які набрали найбільшу суму балів на півфінальних іграх.

Судили команди справедливі члени журі, серед яких Лукан`юк Микола Васильович – художній керівник народного Ст ТЕМу «ЮМОДЕС» ХНУ, президент КВН-ліги ХНУ, Тетяна Електра – переможець Розсміши коміка, резидент КАМеді вумен та Бігуді шоу, Вадим Буздига – ведучий оригінального стилю, пародист, Баштанова Галина Феліксівна -начальник відділу організації профорієнтації Хмельницького обласного центру зайнятості та Вітязь Олена Сергіївна – заступник директора з навчально -виховної роботи Хмельницького державного центру естетичного виховання учнівської молоді.

Під час усієї гри трималася інтрига, хто ж саме стане переможцем, адже усі гравці були добре підготовлені і намагалися розвеселити публіку та довести членам журі, що саме їх команда є найкращою. Але за результатами усіх конкурсів переможцем обласного конкурсу КВК «Проф.фест» серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2018 року стала команда «Крейзі швачки» Хмельницького професійного ліцею, друге місце вибороли команди: «Веселі та умілі» ДНЗ «Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей» та команда «Голді» Нетішинського професійного ліцею, третє місце здобули: команда «Вищий клас» ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти», команда «Форсаж» ДНЗ «Ярмолинецький агропромисловий центр професійної освіти» та команда «Будівельник» Вищого професійного училища №4 м.Хмельницького.

Хмельницький державний центр естетичного виховання учнівської молоді завдячує керівництву Хмельницький професійний ліцей, яке  сприяло у проведенні фіналу і люб’язно надало приміщення для проведення конкурсу.

Завершився конкурс, але не згас творчій потенціал команд. Ми маємо надію, що творчість, гумор та ентузіазм буде примножуватись та додавати запалу у здобутті професії!