07.12.2018 — 16:44

В облдержадміністрації обговорили плани розвитку громадянського суспільства

6 грудня в облдержадміністрації відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань сприяння розвитку громадянського суспільства. Участь в роботі взяли члени Ради, а також запрошені представники громадських організацій.

На порядок денний засідання було винесено декілька питань. Першими присутні обговорили плани подальшої роботи у 2019 році, зокрема, заходів, які потрібно буде вживати, аби надалі залучати інститути громадянського суспільства до роботи в регіоні, активізувати їх діяльність та налагодити конструктивну співпрацю з органами влади різних рівнів.

За результатами обговорення члени Ради сформували проект Плану заходів щодо реалізації в області у 2019 році Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, який надалі має бути затверджений розпорядженням голови облдержадміністрації.

Також у ході засідання присутні підвели підсумки роботи у поточному році та обговорили особливості розвитку громадянського суспільства у розрізі регіонів та шляхи посилення ролі Координаційної ради у громадському житті регіону.