06.05.2016 — 09:53

У Новоушицькій центральній лікарні відкрито новий рентген-кабінет

DSC015665 травня очільники району відвідали центральну районну лікарню, де ознайомились з роботою нового рентгенологічного кабінету.

Новоушицька ЦРЛ отримала новий рентген-апарат, куплений за кошти обласного бюджету у минулому році.

Для повноцінного рентгенологічного обстеження, потрібно було обладнати відповідне приміщення. Завдяки благодійному фонду «Зміцнення громад», народному депутату України Володимира Мельниченку, приватним підприємцям району, зусиллям працівників лікарні, для нового рентгено-діагностичного комплексу переобладнали приміщення на першому поверсі хірургічного корпусу. У приміщенні зроблено капітальний ремонт та укомплектовано всім необхідним устаткуванням.

Всього в районних центрах області налічується 3 таких апарати. А, отже, відтепер якісно обстежуватися зможуть як новоушичани, так і хворі із сусідніх районів.

DSC01558Голова райдержадміністрації Юрій Танасійчук зазначив, що наявність такого сучасного обладнання не лише дасть можливість проводити більш якісну діагностику на ранніх стадіях захворювання, а й підносить районну лікарню на новий рівень медичного обслуговування населення.

За матеріалами Новоушицької РДА