13.12.2018 — 12:47

«Ти зможеш, якщо зміг я»

В рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я», 12 грудня Хмельницький обласний центр «Спорт для всіх» провів змагання з дартсу та «Веселі старти» серед вихованців Хмельницької загальноосвітньої санаторної школи – інтернату І-ІІІ ст. №2.

Мета даного заходу: залучення дітей до занять фізичною культурою  і спортом; пропаганда здорового способу життя; формування морально – вольових рис характеру у дітей; розвиток фізичних якостей.

З привітальним словом на відкритті спортивно – масового заходу виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» – Олександр Якушев.

В  змаганнях «Веселі старти»  та з дартсу прийняли участь  близько 100 дітей. У програму змагань «Веселі старти» входили естафети «Баскетболіст», «Хокеїст», «Переправа», «Перенеси кавуни», «Човниковий біг», «Перетягування канату» та спортивна вікторина. Перемогла команда «Переможці», друге місце – «Стріла», третє місце – «Орли».

У змаганнях серед дівчат та юнаків перше місце –Євдокименко Настя та Піняр Денис,  друге місце – Секрета Руслана та Баранов Олександр, третє місце – Іванова Інна та Пушкарук Ярослав.

Змагання були дуже емоційними, всі учасники отримали задоволення. Діти проявили високий інтерес до спорту та бажання до участі у фізкультурно – оздоровчих заходах.

Команди “Веселих стартів” та  учасники з дартсу нагороджені грамотами, вимпелами, брелками та призами ХОЦФЗН “Спорт для всіх”.