13.12.2018 — 15:42

Галузевий конкурс профмайстерності серед інструкторів Енергоатома відбувся на Хмельницькій АЕС

11-12 грудня цього року на Хмельницькій АЕС проходив конкурс професійної майстерності серед інструкторів навчально-тренувальних центрів енергокомпанії. За звання найкращого змагалися інструктори Рівненської, Запорізької, Южно-Української, Хмельницької АЕС, а також представники відокремленого підрозділу «Атомремонтсервіс».

Вітаючи учасників конкурсу, генеральний директор ВП ХАЕС Микола Панащенко підкреслив значимість таких конкурсів та зазначив, що саме від якісної підготовки персоналу залежить надійна робота АЕС. «Участь у конкурсі дозволить інструкторам енергокомпанії по-новому подивитися на свою діяльність та вдосконалити її», – зауважив керівник Хмельницької АЕС.

За словами організаторів конкурсу, базою для його проведення Хмельницька АЕС вибрана не випадково.  Вона першою серед навчально-тренувальних центрів діючих АЕС розпочала проводити професійні конкурси інструкторів НТЦ. Організація таких конкурсів дає змогу суттєво покращити навчання та підготовку персоналу електростанції, запроваджувати передові освітні технології. Це спонукає до творчості, постійного пошуку. Кожен інструктор повинен йти в ногу з часом і мислити креативно, нестандартно. Тільки за таких умов можна постійно підтримувати інтерес аудиторії до навчального процесу.

Це перший галузевий конкурс серед інструкторів Енергоатома. Протягом двох днів учасники змагалися, демонструючи теоретичні та практичні знання та напрацювання.

За підсумками творчого змагання конкурсна комісія присудила третє місце інструктору  Рівненської АЕС Вадиму Водьку. Друге місце дісталось інструктору Запорізької АЕС Оксані Чернишовій, яка набрала 92.93 балів. Незаперечним лідером конкурсу став інструктор Хмельницької АЕС Олексій Шевченко. Його теоретичні та практичні навики оцінено у 96.64 балів із 100 можливих.

Підсумовуючи результати першого галузевого конкурсу інструкторів заступник головного інженера з підготовки персоналу ВП ХАЕС Володимир Ісупов зауважив, що це не лише змагання між інструкторами енергокомпанії, а й демонстрація досвіду, кращих напрацювань та взаємообмін, який корисний усім учасникам.

Джерело