13.12.2018 — 16:52

Працівники судової галузі приймали вітання

Сьогодні, з нагоди Дня працівника суду, в апеляційному суді Хмельницької області відбулися урочистості. Привітати працівників даної галузі завітали голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий, заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, міський голова Олександр Симчишин, голова Хмельницького апеляційного суду Сергій Болотін та керівник Територіального Управління державної судової адміністрації України в області Іван Приступа.

Висловлюючи слова вітання, голова адміністрації Вадим Лозовий наголосив, що саме на працівників судової системи подоляни покладають найбільші надії щодо забезпечення захисту прав і свобод кожної людини.

«Судова система реформується, необхідно впроваджувати в життя нові принципи роботи, нові підходи, не вистачає кадрів, в рази зросло навантаження, але ви справляєтесь з усіма викликами, що поставило життя, – сказав Вадим Миколайович. – Шляхом таких змін пройшло багато цивілізованих країн, нам є у кого переймати досвід щодо побудови суспільства, де панує верховенство права і нам під силу змінити життя українців на краще. А ваш професіоналізм, об’єктивність та незалежність у прийнятті рішень щоденно працюють на зміцнення авторитету української судової системи».

Очільник області побажав усім присутнім мирного неба, доброго здоров’я, родинного щастя, сил, наснаги та подякував працівникам судів Хмельниччини за сумлінну і нелегку роботу.

Кращих працівників галузі нагороджено Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

В свою чергу, голова Хмельницького апеляційного суду Сергій Болотін також подякував працівникам апарату суду за відповідальність, професіоналізм і принциповість, адже від їхньої фаховості та ставлення до роботи залежить довіра людей до судової влади.