17.12.2018 — 09:00

Завершилися обласні навчання з питань АПК

14 грудня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка та за участю заступника директора Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вадима Конончука було проведено засідання щодо підсумків обласного навчання з питань «Підвищення ефективності агропромислового виробництва, перспектив розвитку агропромислового комплексу Хмельницької області та раціонального використання природних ресурсів». Навчання проходили з 03 грудня 2018 року на базі санаторію «Перлина Поділля» смт. Сатанів, Городоцького району за участю представників науково-дослідних установ, керівників та спеціалістів центральних державних установ, обласних структур та спеціалістів-практиків сільськогосподарських підприємств.

Загалом за весь період навчання у ньому взяли участь біля сотні людей Хмельницької області, серед них начальники та спеціалісти управлінь (відділів) агропромислового розвитку райдержадміністрацій, керівники та спеціалісти (землевпорядники, ветеринарні лікарі, зоотехніки, агрономи та ін.) сільськогосподарських підприємств, голови об’єднаних територіальних громад, сільських та селищних рад.

По закінченню, Володимир Кальніченко вручив учасникам посвідчення про проходження обласного навчання за відповідною програмою та привітав з отриманням нових знань в сфері агропромислового комплексу.