06.05.2016 — 15:00

Не обміліє пам’яті ріка…

IMG_4398Напередодні Дня пам’яті та примирення та Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в м.Городок була проведена громадська екологічна толока по облаштуванню природніх джерел питної води в зоні відпочинку «Стара гребля».

Толока об’єднала представників влади, ветеранів АТО, воїнів-інтернаціоналістів, небайдужих жителів Городоччини і стала прикладом того, що лише об’єднання навколо, можливо, й не дуже масштабного, але дуже потрібного проекту, робить громаду міцнішою і згуртованішою.

А ще цей громадський захід запам’ятається жителям Городоччини тим, що на толоці народилась дуже гарна патріотична ідея – присвятити це місце пам’яті своїх полеглих земляків: воїнів АТО, які віддали своє життя за незалежність та суверенітет України.

«Своєю участю у цій акції, ми доводимо, що влада докладає значні зусилля по об’єднанню громади», – підкреслює голова районної державної адміністрації Віталій Кропивницький.IMG_4354

У народі кажуть, що добра справа, завжди матиме своє продовження. Так буде й цього разу, бо за спільною згодою представників районної та міської влади біля джерел будуть встановлені меморіальні таблички, а з часом – капличка.

Відтепер і місцеві жителі, і подорожні зможуть насолодитись джерельною водою і віддати шану тим, хто віддав життя за мир і спокій нашої землі.

 

За матеріалами Городоцької райдержадміністрації